Smederevo - Jugovo - 250m2+21,70ari

Šifra nekretnine : 17994

Prodaja 480.000 € -
250.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Jugovo Telefonskih linija: 1 

Jugovo, na Glavnom putu, opremljen restoran i dva apartmana (jednosoban i trosoban).
Prostor za odmor i bazen u dvorištu.
Moguća zamena za nekretnine u centru Beograda.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

Smederevo - Orešac - 470m2+16a

470m2 | 455.000 €
U mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetan razrađen restoran na samoj obali Dunava. Nalazi se na površini od 16ari, restoranski deo 470m2 sa natkrivenom terasom i mogućnošću prilaza čamcem. Iznad restorana je poslovno stambeni prostor 150m2. Na placu se nalazi još jedan poslovni objekat na dva nivoa 2x50m2 kao i pomoćni objekti. Sve je potpuno sređeno, u funkciji. Sređen prilaz, parking. Takođe postoji prostor za proširenje ugostiteljsko-turističkog poslovanja. Nekretnina pruža razne mogućnosti. Za svaku preporuku! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije