Smederevo - Papazovac - 138m2

Šifra nekretnine : 17980

Prodaja 100.000 € - Kuća
138.00 m241.53 ari5.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Papazovac Telefonskih linija: 1 

Prva Lipska rampa kod Aerodroma.
Petosobna kuća na dva nivoa bez ulaganja.
Etažno grejanje na drva, dva mokra čvora, pomoćna prostorija, garaža za šest vozila.
Plac preko 40ari na izuzetno mirnoj lokaciji, malo jezero na placu.
300m od gradskog prevoza, ambulante, apoteke, prodavnice i vrtića.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 147m2 + 3ara

5.0 | 147m2 | 3ari | 92.000 €
Kuća kod Ladne Vode, renovirana pre šest godina. Pet soba na dva nivoa, kotlarnica, dva mokra čvora, terasa, PVC, popločano dvorište. Interfon, automatska kapija, video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Senjak - 273m2 + 5,36ari

5.0 | 273m2 | 5.36ari | 89.000 €
***a Kuća na Senjaku, 700m od centra. U mirnom kraju, sređena kuća na 5,5 ari placa. Petosobna, dva kupatila, terasa, lođa, garaža. Uređeno dvorište u zelenilu. Moguće priključenje na gas. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Senjak - 192m2

10.0 | 192m2 | 2.46ari | 85.000 €
Na Senjaku, iza Lukoil pumpe, dvospratna kuća od 200m2 na 2.5 ari placa, mirna ulica, kuća u izvornom stanju, EG, 2mč, 2 terase, garaža, parking u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije