Surčin - Centar - 1377m2

Šifra nekretnine : 17975

Prodaja 540.000 € - Poslovna zgrada
1377.00 m2 Štampaj
Lokacija: Surčin Telefonskih linija: 1 

Poslovni prostor za proizvodnju ili kao magacinski prostor, u dva nivoa.
Odlična pozicija, šleperski prilaz.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Grocka - Leštane - Poslovno - stambeni objekat

499m2 | 170.000 €
Poslovno stambeni objekat spratnosti Po+Pr+1, gabarita 27.06mx12.48m, neto površine 499.21m2, plac 9.5ari, podrum 38.30m2(kotlarnica na čvrsto gorivo) Prizemlje: poslovni prostor 246m2 i komunikacije 26.99m2. Sprat:stambeni prostor 178.22m2 i komunikacije 16.43m2. Zgrada je pogodna za biznis (izdavanje sale), gornji nivo na ozakonjenju kao stan. Postoje 2 elektro brojila, gradska voda, kanalizacija. Udaljen od centra Leštana 800m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Čukarica-Banovo brdo, stambeno-poslovna zgrada-560m2+2a

560m2 | 2.500.000 €
U centralnom delu naselja, odakle se pruža otvoren pogled na ostatak grada, prodaje se stambeno - poslovna zgrada na tri nivoa plus garažni prostor. Podeljena na višesobne jedinice, povezane stepeništem, na kom se jednostavno može ugraditi lift. Garažni prostor u polusuterenu ima svoje grejanje i mokri čvor, dovoljno da se smesti šest vozila. Ograđen ravan plac, zahvalan za pejzažno uređenje. Zgrada u odličnom estetskom, funkcionalnom i građevinskom stanju, rađena za potrebe porodice i sa ukusom. Dozvoljava višeslojnu upotrebu, za stanovanje, za proizvodno-uslužne delatnosti ili kombinovano, veoma atraktivna i kao investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Zvezdara - poslovno - stambena zgrada

2076m2 | 3.910.000 €
U mogućnosti smo da vam ponudimo poslovno stambenu zgradu na odličnoj lokaciji. Nekretnina se nalazi na parceli od 1077m2 i ima 1.269 bruto m2 u poslovnom delu, i 807m2 stambenog prostora podeljeno u šest stambenih jedinica. U poslovnom delu pored prodajnog prostora ima i više kancelarija open-space. Zgrada ima lift, podrum od 120m2 koji nije ušao u kvadraturu, kao i krovna terasa od 240m2. Sve je opremljeno moderno i lako prilagodljivo raznim namenama. Grejanje i hlađenje toplotnim pumpama, a postoji i kotao na lož ulje kao i klima uređaji. Prostrano dvorište i uređena parking mesta. Prostor za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije