Vračar - Južni Bulevar - 83,46m2

Šifra nekretnine : 17770

Prodaja 105.000 € - Kuća
83.46 m22.5 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Maksima Gorkog Telefonskih linija: 1 

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Maksima Gorkog.
Mogućnost parking mesta.
Spratnost: PR+1
U prizemlju se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i hodnik. Na prvom spratu se nalaze dve spavaće sobe i hodnik.

Vlasnik 1/1.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Valjevo - Radino brdo - 350m2

6.0 | 350m2 | 7.2ari | 103.000 €
Na tri etaže iste površine, južni deo grada, u izvornom dobro održavnom stanju, uknjižena na osnovu 107 m2 i vlasnik uknjižen na placu. Kuća mereno sa sve garažom i terasama ima površinu od 350m2. Ograđeno dvorište, grejanje etažno na čvrsto gorivo, useljiva, za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 52m2+15ari

2.5 | 52m2 | 15ari | 100.000 €
U dogovoru sa Vlasnikom moguće izdavanje kuće, placa ili garaže za razne usluge kao što su radionice, magacin, itd. U najmirnijem delu Kaluđerice nalazi se plac od 15ari sa kućom površine od 52m2. Ogradjen, sa uredjenim dvorištem, izbetoniranom stazom od ulice do same kuće kao i kapijom sa posebnim ulazom za automobil. Kuća se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom, dodat je montažni deo na postojeću kuću u kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe. Kuća poseduje inverter klimu, uknjižena je i prijavljena na struju i vodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Papazovac - 138m2

5.0 | 138m2 | 41.53ari | 100.000 €
Prva Lipska rampa kod Aerodroma. Petosobna kuća na dva nivoa bez ulaganja. Etažno grejanje na drva, dva mokra čvora, pomoćna prostorija, garaža za šest vozila. Plac preko 40ari na izuzetno mirnoj lokaciji, malo jezero na placu. 300m od gradskog prevoza, ambulante, apoteke, prodavnice i vrtića. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije