Smederevo - Ladna voda - 80m2+50m2

Šifra nekretnine : 17450

Prodaja 115.000 € - Stan
80.00 m24.0 SobeEG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Ladna voda Telefonskih linija: 1 

U ponudi je četvorosoban stan u Smederevu, dvostrano orijentisan kome pripada i lokal od 50m2, koji se nalazi ispod stana. Ispred lokala se nalazi parking i dvorište.
Stan se nalazi u delu grada "Slavija" i u neposrednoj blizini se nalaze vrtić (150m udaljen), Osnovna škola (250m), kao i Sportska hala.
Stan je delimično renoviran: postavljena je PVC stolarija i kupatilo je potpuno renovirano.
Iz ulaznog hodnika se ulazi u sve prostorije: tri prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom.
Vredi pogledati.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 5.0

5.0 | 134m2 | 109.000 €
***a Stan u centru, zgrada "Nadvožnjak". Petosoban dupleks ( drugi i treći sprat). Donji nivo je dnevna soba, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Gornji nivo su tri spavaće sobe i dva kupatila. Etažno grejanje na struju i drva. Sopstveni parking u dvorištu. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

6.0 | 68m2 | 130.000 €
Centar, trosoban stan u prizemlju 68m2 i 6m2 lođa, u izvornom stanju. Kuća na susednom placu 80m2 na dva nivoa, za kompletno renoviranje. (Uknjiženo 40m2). Pomoćni objekat u dvorištu 29m2. Izuzetna lpkacija. Moguća prodaja izdvojenih celina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

3.0 | 64m2 | 98.000 €
Centar, na "Fontani". Trosoban stan na šestom spratu od osam, u izvornom stanju. Odličan raspored prostorija, dva mokra čvora, lift, fantastičan pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije