Stara Pazova - Golubinci - 1791ari

Šifra nekretnine : 17205

Prodaja 2.580.000 € - Poslovni prostor
1791.00 m2 Štampaj
Lokacija: Golubinci Telefonskih linija: 1 

Zemljište sa infrastrukturom i devastiranim objektima.
Zemljište koje se nalazi na Koridoru 10, na pruzi Beograd - Zagreb. Ova parcela je priključena sopstvenim kolosekom na Koridor 10. Najvažniji podatak o lokaciji je taj da se na rastojanju od 3km ka pravcu Beograd nalazi železničko čvorište, na kome se razdvajaju dva koloseka pruge, jedan ka Mađarskoj, drugi ka Hrvatskoj. Nalazi se u industrijsko -poslovnoj zoni sa postojećom infrastrukturom: dve trafo stanice (2x630kw) koje se napajaju iz Stare Pazove i napajanjem iz Inđije (postoji preklopnik).
Gasna stanica, benzinska pumpa, mazutna stanica i vodovodna mreža.
Moguće je kupiti i samo deo zemljišta.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Stara Pazova - Put za Vojku - 1030m2

1030m2 | 1.200.000 €
U ponudi je poslovna zgrada na tri nivoa. Ukupna površina je 1013m2 + 235m2 terase. Prizemlje od 437m2 može da se koristi kao proizvodni ili magacinski prostor. Temperatura u prostorijama je stabilna i konstantna te je moguće skladištenje lekova kao i ostalog materijala koji zahteva takav režim. Tu je i prijemna soba, kupatilo i toalet. U sklopu prizemlja je i najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja na bazi toplotnih pumpi. Na drugom nivou od 416m2su kancelarije i soba za server sa pratećom infrastrukturom, konferencijska sala, kuhinja sa kantinom i toaleti. Pod u kancelarijama je pokriven veoma kvalitetnim parketom, a u drugim prostorijama pod je od keramike. Na trećem nivou od 160m2 je stambeni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dva kupatila i prostranom terasom od 235m2. I ove prostorije mogu se koristiti kao kancelarijski prostor. Na terasu je sprovedena struja kao i mokri čvor zbog mogućnosti postavljanja bazena. Plac poseduje 15 garažnih mesta. Postoji građevinska dozvola za priključenje na kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije