Stari grad - Bulevar Despota Stefana - 3.0

Šifra nekretnine : 16957

Prodaja 353.500 € - Stan
101.00 m23.0 SobeCG III/V  Štampaj
Lokacija: Gundulićev venac Ulica: Bulevar Despota Stefana novogradnja Telefonskih linija: 1 

Izuzetan stan, poseduje veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, odvojen spavaći blok sa dve sobe, dva mokra čvora, jedan u spavaćem bloku, jedan u delu dnevnog boravka, terasu.
Grejanje se plaća po potrošnji.
Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Cena + pdv

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Stari Grad - Stambeno-poslovni prostor - 6.0

6.0 | 150m2 | 310.000 €
Luksuzno renoviran salonac, plafon 3,3m. Tri odvojene celine: dva stana u prizemlju i kancelarijski prostor u suterenu. Svi prostori su opremljeni ugradnim plakarima, kuhinjama, rasvetom, nameštajem. Podovi od belog mermera u kombinaciji sa keramičkim pločicama i staklom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stari grad - Dorćol - 3.0, 2 parking mesta

3.0 | 80m2 | 300.000 €
Luksuzan trosoban stan sa dve lođe sa unikatnim nameštajem u srcu Dorćola sa 4 osnovne škole, gimnazijom i fakultetom. Uz stan idu 2 parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Cena stana sa nameštajem 300000 evra. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stari Grad - kod Narodnog pozorišta - 3.0

3.0 | 67m2 | 299.000 €
Kod Narodnog pozorišta, u centru, retko u ponudi. Klasičan salonski stan, renoviran, koji može biti i za poslovni prostor. Pripadajući podrum od 13m2. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije