Zemun - Zemun polje - 2.0

Šifra nekretnine : 16812

Prodaja 79.900 € - Stan
58.00 m22.0 SobeEG Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Zemun Polje Ulica: Burgerovih standardna Telefonskih linija: 1 

Trostrano orjentisan dvosoban stan u izvornom, izuzetno korektnom stanju sa spavaćom sobom, kupatilom, trpezarijom, kuhinjom, dnevnom sobom i lođom.
Stan je za svaku preporuku.
Mogućnost kupovine garaže.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Altina - 1.0

1.0 | 44m2 | 83.600 €
Novogradnja iz 2017-te, zgrada blizu prevoza i Novosadskog autoputa, ušuškana, bez buke. Stan je veći, jednosoban. Ima dnevni boravak u sklopu koga je kuhinja i trpezarija, kupatilo, terasa. Uknjižen, odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun Polje - 2.0

2.0 | 56m2 | 91.000 €
U prilici smo da vam predstavimo fenomenalan 2.0 stan, kompletno renoviran sa kvalitetnim materijalima. Trostrano je orijentisan, veoma svetao, sa dve terase. Uknjižen 56m2 a sa terasom od 2m2 ima 58m2. Dnevna soba je veoma prostrana. Poseduje kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Urađena je toplotna izolacija od 10cm sa fasadom. Grejanje se može po želji organizovati na struju. Na odličnoj je lokaciji. Kanalizacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Batajnica - 1.5

2.0 | 55m2 | 98.900 €
Lep stan na ulazu u Batajnicu u zgradi iz 1985.godine. Stan je kompletno renoviran. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, predsoblje, spavaća soba, kupatilo i zastakljena lođa sa radijatorom. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije