Rakovica - Novo Skojevsko naselje - 3.0

Šifra nekretnine : 16544

Prodaja 162.000 € - Stan
74.00 m23.0 SobeCG III/VIII  Štampaj
Lokacija: Skojevsko naselje Ulica: Luke Vojvodića Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1985 

Prodaje se stan u naselju Novo Skojevsko,Vidikovac, treći sprat.
Funkcionalan, trostrano orijentisan, ukupne površine 74m² trosoban stan, sa veoma prostranom dnevnom sobom, kuhinjom sa trpezarijom, dve spavaće sobe i RENOVIRANIM KUPATILOM.
Stan se prodaje sa pripadajućom kuhinjskom garniturom i elementima i ugradnim plakarima u predsoblju i spavaćoj sobi.
Lođa sa lepim pogledom na okolni park.
Pripadajući podrumski prostor.
Uredno održavan ulaz i hodnici zgrade.
Stan za preporuku.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Podrum
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - MAXI Rakovica - 3.0

3.0 | 55m2 | 137.500 €
Prodaje se trosoban veoma funkcionalan stan u ulici Luke Vojvodića, naselje Novo Skojevsko. Drugi sprat od postojecih pet,lift. Stan uknjižene površine 55m², sa pripadajućom zastakljenom lođom od 4m² čini ukupnu površinu stana od 59m². Predsoblje,velika dnevna i spavaća soba,manja spavaća sa izlazom na lođu. Kuhinja sa trpezarijom, renovirano kupatilo. Dvostrano orijentisan. Nove instalacije u kuhinji i kupatilu, nova kvalitetna ulazna vrata. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i kuhinjskim elementima. Nov šporet i veš mašina. Odlično održavana zgrada. Pripadajuća podrumska prostorija. Na samom obodu Košutnjaka. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja,odlična povezanost sa ostalim delovima grada gradskim linijama 23,53,37. Na 5 minuta od stanice Beovoza. Cena: 137.500e Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Petlovo Brdo - 2.5

2.5 | 76m2 | 114.000 €
U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se ovaj dvoiposoban stan na prvom spratu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i lođe. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stanu pripada i ostava od 4m2 u dvorištu zgrade. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Centar - 2.5

2.5 | 56m2 | 110.000 €
Prodaje se za svaku preporuku renoviran 2.5 stan u Maričkoj ulici. Drugi sprat, 51m² uknjiženo, sa terasama 56m2. Uknjižen. Kuhinja sa dnevnom sobom/trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, dve terase sa pogledom na Avalu i dvorište. Dovoljno parking mesta. Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije