Šifra nekretnine : 16421

Prodaja 455.000 € -
470.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetan razrađen restoran na samoj obali Dunava.
Nalazi se na površini od 16ari, restoranski deo 470m2 sa natkrivenom terasom i mogućnošću prilaza čamcem.
Iznad restorana je poslovno stambeni prostor 150m2.
Na placu se nalazi još jedan poslovni objekat na dva nivoa 2x50m2 kao i pomoćni objekti.
Sve je potpuno sređeno, u funkciji. Sređen prilaz, parking.
Takođe postoji prostor za proširenje ugostiteljsko-turističkog poslovanja.
Nekretnina pruža razne mogućnosti.
Za svaku preporuku!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

Ljig - Etno restoran - 212m2+20a

212m2 | 65.000 €
Ovaj prelepi ugostiteljski objekat-etno restoran površine 212m2 + 20 ara placa nalazi se na 90 km od Beograda, tj.9 km od Ljiga pored magistralnog puta u selu Dići. Objekat se sastoji iz dva nivoa: prizemlja u kome se nalazi lepo uredjen restoran u etno stilu, kompletno opremljena kuhinja, 2 toaleta za goste, 1 kupatilo za osoblje, magacinski prostor i lep trem za sedenje. Na spratu se nalazi dvosoban apartman, trpezarija, 2 kupatila i to je u sivoj fazi. Plac poseduje svoju izvorsku vodu, 2/3 placa je pod zasadjenim voćem, a u 1/3 placa je predvidjeno gajenje povrća. Kuća se prodaje sa kompletnom opremom za funkcionisanje restorana. Vredi pogledati. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije