Sopot - Kosmaj - Kosmajski Raj - 82m2+10ari

Šifra nekretnine : 15899

Prodaja 178.000 € - Kuća
82.00 m210.00 ari4.0 SobeEG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Nemenikuće Ulica: Jovana Žujovića novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

****a
Novi koncept života u prirodi!
U ponudi je fenomenalna kuća u kompleksu zatvorenog tipa - " Kosmajski Raj".
Dnevna soba, tri spavaće sobe, dve terase, dva mokra čvora, ostave, bazen sa grejačima.
Predivan kraj, vredi svaki evro. Završetak radova u avgustu 2022.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Bazen
  • OPIS:Lux
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sopot - Mala Ivanča - 120m2 + 94ar

3.0 | 120m2 | 94ari | 199.900 €
***a Plac se nalazi u vikend naselju na ulasku u Malu Ivanču, 32 km južno od Beograda (Slavija), (30 minuta voznje), autoputem Bgd-Niš, izlaz Vrčin, od silaska sa autoputa do kapije je 10.3 km asfaltnim putem. Trenutno je u sastavu većeg imanja, ali je moguće isti odvojiti u katastru I kao takav je na prodaju. Ceo plac je kultivisan travom, brdo površine 94.33 Ara, ispeglano I očišćeno pod blagom kosinom te se lako kosi traktorskom kosilicom (2 sata košenja). U okviru placa je kameni put dužine preko 200m, koji vodi do vrha, gde je ravan deo, pripremljen za gradnju kuće, sa predivnim pogledom levo na Kosmaj I desno na Avalu, predivna brda Šumadije, kvalitetno zidan, objekat u podnožju površine oko 120m2 , sa prilazom sa asfaltnog puta I kapijom. Na placu postoji kvalitetna bandera sa 4 LED reflektora za rasvetu. Marta.2019 je posadjeno 60 sadnica (2 god. starosti) crvenog kanadskog javora, duž oboda placa. Priključak na struju, EDB bandera na samom ulasku u plac, kao I telefon. Gradski vodovod prolazi pored same ograde, za priključak vode. Postoji mogućnost uvodjenja gasa/plina, prikljucak cena oko 1500 EUR. Savremeni, novootvoreni (jun.2019) supermarket AMAN I pošta, osnovna škola, zdrvstvena ambulanta u centru sela na 3km. Gradski prevoz LASTA, okretnica na 500m. Dozvoljena gradnja, gradjevinsko zemljiste. Katastarski Papiri čisti na 1 privatnog vlasnika, bez tereta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije