Savski Venac - Dedinje - 550m2+7ari

Šifra nekretnine : 15856

Prodaja 1.800.000 € - Kuća
550.00 m27.00 ari10.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Beli dvor) Ulica: Miće Orlovića standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1999 

U ponudi je fenomenalna kuća koju čine tri zasebne stambene jedinice.
Nalazi se na lepom potezu sa mnogo zelenila. Odlično je koncipirana, svetle, prostrane prostorije.
Poseduje: podrum, garažu i 5 terasa.
Kuća je kompletno nameštena kvalitetnim nameštajem, izgrađena od kvalitetnih materijala, grejanje je etažno na drva (kamin), struju ( radijatori i podno grejanje) i gas je doveden u kuću.
Mogućnost odvajanja zasebne stambene jedinice sa delom dvorišta.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Stari Grad - Skadarlija - 300m2

1.0 | 300m2 | 1.200.000 €
U prilici smo da vam ponudimo autentičnu kuću izgrađenu 1897.g., pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, sa izuzetno interesantnom i bogatom istorijom, koja se nalazi u samom srcu Beograda – Skadarliji. Funkcioniše kao poslovno stambeni prostor. U suterenu je poslovni prostor 52m2. Stan – duplex, PR+PTK. Salonski stan, h=3.20, ornamenti, stilska vrata, staklo-vitraž, trostrano orjentisan Izuzetan prostor na savršenoj lokaciji i za stanovanje i za poslovni prostor. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Višnjička banja - 570m2

11.0 | 570m2 | 5ari | 950.000 €
Izuzetna kuća, može da se koristi kao dve zasebne jedinice sa odvojenim dvorištem ili da se etažira kao stanovi, top lokacija!!! Odvojeno zemljište, vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zvezdara - Dimitrija Tucovića - 360m2

6.0 | 360m2 | 3.16ari | 850.000 €
Kuća sama na placu, bez velikih ulaganja, na odličnoj lokaciji, neuknjižena.3Plac 3.16a, nije za investitore, vodi se kao velika parcela sa susednim placem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije