Zvezdara - Mali Mokri Lug - 170ari

Šifra nekretnine : 15827

Prodaja 5.100.000 € - Plac
170.00 ari Štampaj
Lokacija: Mali Mokri Lug 

Na prodaju zemljište 170 ari, preko puta "LASTE",Beograd, Zvezdara, Mali Mokri Lug

Površine 170 ari, 200m od AUTOPUTA E - 75, Beograd istok

Uknjiženo gradsko građevinsko zemljište.
U zoni planirane buduće komercijalne zone i uz koridor planiranog SMT - spoljnog magistralnog tranzita oko Beograda
Mogućnost kupovine okolnih parcela.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Zvezdara - Mali Mokri Lug - 32.16a

32.16ari | 480.000 €
U prodaji je građevinsko zemljište u komercijalnoj zoni, na odličnoj poziciji, blizu uključenja na autoput. Prema parametrima PDR-a, maks. indeks zauzetosti je 50%, izgrađenosti 0,7, a maksimalna visina objekta 12 m. Namena objekata može biti poslovanje bilo koje vrste, trgovine, servisi… Plac ima izlaz na dve saobraćajnice, proširenu Bosansku ulicu i novu ulicu paralelnu sa autoputem, za koju je parcelacijom odvojeno sedam ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zvezdara - Učiteljsko naselje - 3,5 ari

3.5ari | 350.000 €
Građevinsko zemljište sa regulisanim uslovima gradnje, u skladu sa planskim aktom za ovaj deo grada. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zvezdara - Mali Mokri Lug - 26.68a

26.68ari | 122.000 €
Prodaje se građevinsko zemljište u blizini Smederevskog puta, prekoputa skretanja za Kaluđericu. Prema planu detaljne regulacije, plac je u zoni porodičnog stanovanja, sa maksimum četiri stambene jedinice po objektu, i moguće je izgraditi ukupno 1.700 m². Plac se nalazi na blagom uzvišenju, većim delom je ravan i pod voćkama kajsije. Odvojene su parcele za buduće nove ulice, a dimenzije građevinske parcele su 23x93 m. Do postojeće asfaltirane ulice sa uličnim osvetljenjem i priključcima dolazi se pristupnim putem dužine 100 m. Plac je deljiv i može se kupiti polovina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije