Smederevo - Jugovo - 300m2+10a

Šifra nekretnine : 15759

Prodaja 241.000 € - Kuća
300.00 m210.00 ari7.0 SobeCG  Štampaj
Lokacija: Jugovo standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

***
Kuća na Jugovu, izletničko naselje, urbanizovano.
Izuzetna lokacija, poželjno okruženje. Miran kraj.
400 metara od akva parka.
Kvalitetna kuća u izvornom stanju, održavana.
Prodaje se sa stvarima.
Prelepo dvorište, ravno, uređeno.
Moguća izgradnja bazena u dvorištu.
Cena nije fiksna.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Plavinac - 220m2+23,44ara

5.0 | 220m2 | 23.44ari | 250.000 €
Plavinac, 3km od centra, lux kuća od 220m2 i prelepo dvorište od 23,5 ari. Sva infrastruktura, asfalt, gas, video nadzor, alarm, pogled. Luksuzno uređena kuća se prodaje sa nameštajem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 211m2

5.0 | 211m2 | 9.03ari | 220.000 €
Kuća u centru i poslovni prostor ( bivši klub M), oko 100m2. Liokal u prizemlju, prvi sprat dvosoban. Stan i garsonjera, drugi trosoban stan potkrovlje, velika terasa, zadnje dvorište uređeno kao pansion, odgajivačnica za pse. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Leštar - 300m2+4,76ara

6.0 | 300m2 | 4.76ari | 180.000 €
***a Nova kuća u naselju Kovačićevo. Tri nivoa, u prizemlju velika garaža (42m2) pretvorena u poslovni prostor. Sređena, aluminijumska stolarija i gelenderi, granitno stepenište, komforna za više porodica. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije