Inđija - Čortanovci - 80m2 + 48a

Šifra nekretnine : 14347

Prodaja 65.000 € - Vikendica
80.00 m21.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Čortanovci Telefonskih linija: 1 

***
U blizini Vile Stanković i u blizini Dunava, nalazi se ova kuća od 80m2 + podrum + prvi sprat, nekada je funkcionisala kao restoran. Potrebna je adaptacija.
Plac od 48,35a.
Za svaku preporuku!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Vikendica-Prodaja

Fruška Gora - Erdevik - Virojevci - 80m2 +23ara

3.0 | 80m2 | 23ari | 25.000 €
***a Postoje 3 jezera na 10 minuta šetnje, kod Titovog lovišta. 9ari voćnjak i 14 ari šuma. Nema struje, nema vode, u procesu uknjižbe. Selo Virojevci sa glavnog puta 700m makadam do vikendice. Objekat je za kompletnu adaptaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija - koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije