Grocka - Grocka - 105m2 +15ari

Šifra nekretnine : 13937

Prodaja 55.000 € - Vikendica
105.00 m215.00 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Grocka stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1981 

Vikend kuća 105m2 u Plavincima, spratnosti: prizemlje + sprat + potkrovlje sa građevinskom dozvolom.
Objekat je u osnovi 54m2, pet soba , kupatilo, wc, 3 terase i podrum. Priključena je na cisternu od 8 kubnih metara sa hidroforom. Priključak na gradski vodovod na 100m. Plac je ravan 1515m2, ograđen, sa dosta zelenila i voćki.
Mirno vikend naselje. Udaljena oko 400m od Smederevskog puta. Sa terase se prostire lep pogled na okolinu i delimično na Dunav.

Mapa prikazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Vikendica-Prodaja

Grocka - Brestovik - 95m2+17ari

1.0 | 95m2 | 17ari | 25.000 €
Novija kuća 95m2, u Brestoviku - Grocka, oko 4km udaljena od centra Grocke ka Smederevu. 17ari placa, letnjikovac, pušnica profesionalno ozidana.Na istoj parceli se nalazi još jedna vikendica 21m2+21m2. Kuća je priključena na trofaznu struju, poseduje cisterne od 6m3.Nova PVC stolarija, alarmni sistem. Mirno okruženje, ulična rasveta, telefonska linija. Imanje je ograđeno i na njemu je voćnjak. Blizina Smederevskog puta ali oaza mira za uživanje - daleko od gradske vreve i gužve. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije