Zrenjanin - Šećerana - 8.90ari

Šifra nekretnine : 12486

Prodaja 65.000 € - Plac
8.90 ari Štampaj
Lokacija: Šećerana 

***
Velik plac na odličnoj lokaciji, u zoni porodičnog stanovanja.
Dimenzije 24m x 37m.
Dozvoljena spratnost: P+1+pk, Po+P+1+pk ili Sut + vp+ 1+pk
Index zauzetosti max 60%
Na placu je postojala uknjižena kuća 94m2 koja je srušena.
Postoje priključci za vodu, struju, plin.
Nalazi se u neposrednoj blizini škole, vrtića, bazena, ambulante, apoteke, marketa.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Borča - 25ari

25ari | 62.500 €
***a U prilici smo da ponudimo plac sa dva ulaza, ulaz sa Ovcanskog puta a i sa paralelnog zemljanog. Pogodno za investitore Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plac - Brzeće - 5.46 ari

5.46ari | 69.000 €
*** U ponudi je građevinska parcela od 5.46 ari, KO Brzeće. Lokacija je u blizini novoizgrađene gondole, preko puta početka žičare "Bela reka I" u blizini hotela "Ozon". Dobijeni su lokacijski uslovi za gradnju hotela ( apartmanskog tipa )u neto kvadraturi 990m2 PO, PR, 1+PK, 18 apartmana sa mogućnošću proširenja još u apartmana, suteren, predviđen sa 6 garažnih mesta. Može se pretvoriti u poslovni prostor. Veoma dobra investicija!!! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Kotež - 2948m2

29.48ari | 59.000 €
*** Prodaje se odličan građevinski plac u Kotežu, koji je udaljen 1km od Zrenjaninskog puta. Priključci za struju se nalaze u neposrednoj blizini. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije