Barajevo - Centar - 46ari

Šifra nekretnine : 11739

Prodaja 46.000 € - Plac
46.00 ari Štampaj
Lokacija: Barajevo Ulica: Mike Ćurčića 

***
Idealan ravan plac, pored puta, uknjižen, priključci za vodu i struju blizu centra ( par minuta ).
Prokića kraj, u blizini prevoza 561A, 5522A, 5530, 5530A, 5530B, 5530D, 55306, 5570.
Može da se preparceliše u manje.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - PLAC - 64.71 ari

64.71ari | 130.000 €
*****a Plac u Barajevu površine 64,71ara se nalazi se na 1.5km od Ibarske magistrale, 13km od groblja Orlovača i obilaznice oko Beograda. Za prilaz placu obezbeđen je put širine 7m. Širina placa placa prema prilaznom putu je 42,48m,a začelje 35,00m.. U neposrednoj blizini prolaze instalacije za vodu, struju i telefon. Zemljište se nalazi u poslovnoj zoni gradnje pa je idealano za izgradnju poslovno proizvodnog objekta, supermarketa, stovarista ili magacinskog prostora. Nekoliko objekata te vrste već je izgrađeno na susednim parcelama(Minel dinamo, Inter bonus, Lika company). Na teritoriji opštine Barajevo je izgrađen gasovod čime se stiču uslovi za brojne investicije. Postoji mogućnost prodaje jedne polovine površine zemljišta. Zemljište je uknjiženo i za isto postoji sva potrebna dokumentacija. Cena je 2000eura po aru. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije